Help mee

Wilt u het werk van stichting Ancora Salvarii in Roemenië & Moldavië ondersteunen? Dat vinden wij fantastisch!

Er zijn meerdere mogelijkheden.

1. Expertise delen.
  2. Geld doneren.
  3. Tijd investeren.
  4. Materialen doneren.

1. Expertise delen

Op dit moment zoeken wij experts die masterclasses willen geven in Roemenië en/of Moldavië. Vaak gecombineerd met een stuk praktisch werk met cliënten. Hier volgt binnenkort meer informatie over.

2. Geld doneren
Wij zoeken regelmatig sponsoren voor een concreet doel. Op dit moment kunt u doneren voor onderstaande concrete doelen:

[under construction]

3. Tijd investeren
U kunt toetreden tot het bestuur van de stichting en meehelpen bij fondswervende acties of inhoudelijke activiteiten, bijvoorbeeld versterken van het netwerk of geven van presentaties.

4. Materialen doneren
Wij zijn doorlopend op zoek naar orthopedische materialen, onderwijsmiddelen en diverse hulpgoederen. Deze worden in Roemenië en Moldavië zo nodig aangepast, gerepareerd en verspreid onder mensen die het goed kunnen gebruiken.